Vanhus ja Vestec

(aneb Pár důvodů, proč jsou kalby ve Starém Vestci lepší, než kdekoliv jinde)

- Dá se tam spálit jako kacíř už před polednem a nikoho to nepohoršuje.
- Můžete se zapojit do debat o databázích, onlinovkách, o tom, jak za někoho dělá zásadní životní rozhodnutí jeho penis, případně [jestli někomu dáte kousnout nebo ne].
- Medovina tam zmizí zhruba za čtyři minuty.
- Chladit se tam dá [nejen pivem].
- Mají tam spoustu okurek, z nichž vrchní kuchař na požádání vyřeže falický totem.
- Nikdo se nesměje, když nabízím čaj, protože ví, jaký čaj nabízím.
- Hraje tam samá kvalitní mňůzika, včetně toho [jediného poslouchatelného kousku od the Proclaimers], ovšem o to častěji.
- Všichni rádi, dlouho a se smíchem vzpomínali na ten legendární hokejový zápas v Soči v sedmačtyřicátým, kde jsem omylem vyhrál kontumačně na krasobruslení trojitým levotočivým toeloopem, ale taky na štaci s divadlem po Kubě, kde David pro intenzivní obavy, že bude zatčen, málem nepřevzal prestižní Fidelovu hvězdu, a na to, jak byl Martin se svou první kapelou ještě za totáče tak nadčasový, až ho zakázali.
- Jsou tam ženy, které hrají počítačové hry!
- I přesto se našli [tací, co remcali] na nízké zastoupení absolventů fakulty jaderného inženýrství.
- Přišlo mi trapné obestavovat lahvemi zmožené účastníky, tak jsem [obestavěl psa].
- Místní lidový tanec, kdy [banda dementů pobíhá a poskakuje v rytmu Wooden Pints] a se sekerami kolem stodoly, by myslím zaujal i Kabáty.
- „Jsou lidi, co jsou tu poprvý, a ještě nejsou zvyklí na to, co se tu děje,“ pravil moudře Bodloš, zatímco se náramně bavil ZAPÍNÁNÍM podprsenky jedné z účastnic. Druhá šla kolem a nijak ji to nevyvedlo z míry.
- Kriket je tu mnohem zábavnější, protože branky byly po pozemku rozestavěny tak rafinovaně, že jimi častěji prošla noha nevinné kořisti než koule. Ale zase je tu větší ztrátovost pálek, protože [Radim] ani tentokrát nenechal svůj mimovolně destruktivní potenciál doma.
- Ten samý ničitel bez velkého přemlouvání a s trochou diverze začal nenápadně zcizovat koule, čehož si hráči všimli až ve chvíli, kdy na trávníku zbývala jedna jediná.
- Atmosféra byla tak libová, až ani [bývalý masožravec první kategorie], co se dal na skoro vegetariánství, nebyl ostatním pro smích.

- No prostě poslední autobus nejel v půl deváté večer, ale v půl sedmé ráno.

A ostatně soudím, že by Jediland měl být aktualizován.

5 komentářů:

Radim řekl(a)...

Proč si žádnou z fotek, na které jsem zachycen, nepamatuju? A co mi to sakra visí na držce v té vaně?

Bragi řekl(a)...

Protože jsi byl na plech?
Nevim, buď mrtvej netopýr, nebo (což je sice pravděpodobnější, ale méně veselé) kus toho masa, co ti Frodo chvíli předtím podával z grilu.

Radim řekl(a)...

Myslíš tu cuketu? Tím se to vysvětluje.
A na plech jsem tolik nebyl. Truc!

Bragi řekl(a)...

Tyve, já ti chci zachránit pověst a ty se k té cuketě ještě dobrovolně přiznáš...

Radim řekl(a)...

Myslim, že pověst to víc zkazí Alešovi než mě. :) On to přinesl a griloval z vlastní vůle, já to jedl z hladu a kvůli přežití! A už bych to nechal bejt, viď.