Laamat on siisti

Jak je patrno z jednoho ze starších příspěvků, hrál jsem toho už fakt docela dost. Trpaslíky, poníky, piráty, Pána času, Pána nečasu, schizofrenní Velšanku z viktoriánského Londýna i antropomofrní charzu.
A včera jsem si konečně mohl zahrát i lamu.


Poníženě musím přiznat, že nápad založit rpg na tohle téma nepochází z mojí hlavy, ale už jsem se elegantně vetřel do realizačního týmu a začal tam čarovat, takže to prostě pojede. A bude to čarovné. Spousta věcí se samozřejmě ještě musí vypilovat a nepředpokládám, že se to dostane o moc dál než dojeli Lordi a Lamy, ale samotný fakt, že něco takového vzniklo, mi jako motivace stačí.
Kromě mého šamana už tam jsou i další postavy, například alpaka vychovávaná ledními medvědy, takže přílišné vážnosti se opravdu obávat netřeba. A mezi mrtvolami už si hoví i lamí verze Algernnon de Bray, což potvrzuje, že už teď jde o kvalitní rpg.
Nedělám si velké iluze, že by to chtělo pravidelně hrát nějaké větší množství lidí, ale strašně by se mi líbila jiná věc: kdyby každý, kdo má nějakou představu o zajímavé lamě, vyplnil ten kraťoučký charakterník a tu postavu si tam aspoň založil. Lamího hasiče, přeborníka v plivání nebo ideologického vůdce odporu proti lidským otrokářům, to je fuk. Možná to nebude nejaktivnější textové rpg v sousedství, ale čím víc lam, tím víc lam, žejo.
Prostě [kdo nehraje lamu, spí s Hitlerem]!

Sotva pár hodin po zprovoznění Llamalandu se navíc stal zázrak, což jenom dokazuje, že elementálové jsou nám nakloněni. Nejen že se nám na fórum lognul Kámen, ale dokonce napsal velmi osvěžující drabble, za což děkuji jak jemu, tak všem bohům, lamím i jiným.

A ostatně soudím, že by Jedilamand měl být aktualizován.

Žádné komentáře: