Nälkäpeli

Dnes v ranních hodinách se na sosáckých stránkách objevil dotaz, jestli letos bude DMD.
A nepoložil jsem ho já!

Každopádně mi to připomnělo, že chci letos Edvina protáhnout moderní verzí říše divů, to jest Internetem, a že by bylo fajn mu na cestu dát nějaké ty společníky. V souladu s equilibriovskou tradicí budou dva, a ačkoliv mám velmi horké kandidáty, trošku experimentování s hlasem lidu přece nikdy nikomu neublížilo. Pokud se to pak eventuálně dá vetovat a popřít, žejo.

Jednoduše tímto vyhlašuji konkurz, do kterého může svého oblíbence nominovat úplně každý. Kandidáti mohou a dokonce by měli být z různých vesmírů, dob a žánrů, aby mezi nimi byl co nejzajímavější kontrast. Mytologické bytosti, hrdinové i padouši počítačových her, postavy klasické literatury, fotbaloví maskoti, filosofové, postavy z obrazů, pornoherečky, jak je libo. Ideálně jeden chlap a jedna ženská, případně něco na ten způsob. Vlastně jedinou podmínkou je, aby byli schopní verbální komunikace a alespoň semiinteligentní, což v tomto pořadí vylučuje kameny a Uwe Bolla.
Alenku nominovat netřeba, ta tam samozřejmě bude, byť ne přímo jako companion, stejně jako spousta dalších více či méně slavných osobností, memů či zjevů všeho druhu. Rovněž případné nominované lamy upřednostňuji jako postavy na lamím rpg, kde už jich je dalších osm a brzy vyrazí s Prstenem moci k sopce Villarrica.
Neúspěšní kandidáti se pak můžou účastnit masivního deathmatche o cenu útěchy, kterou je epizodní výskyt. Bude-li nominován Kapitán Amerika, má svoje místo jasné v případě, že se objeví tradiční květinové téma.

Vlastně riskuju jenom to, že někdo napíše ty moje dva kandidáty a dokonale mě tak ideově sejme, ale troufám si tvrdit, že minimálně u ženské kandidátky je to dost nepravděpodobné.

A ostatně soudím, že by Jediland měl být aktualizován.

6 komentářů:

Tinka řekl(a)...

Yay DMD! Prosím, co přesně je to Equilibrium RPG? Vždycky to na DMD vidím a nemám tušení, o čem je řeč a ani po přečtení náhodných drabblat mě zatím neosvítilo poznání - spíš naopak :D
Je to něco jako crossover s hlavním OC hrdinou?
Nevím, zdali bez porozumění této zásadní informaci mohu navrhnout vhodné osoby, ale co třeba veverka Ratatoskr a profesorka McGonnagalová? :)

Bragi řekl(a)...

Equilibrium je takový eklektický fandom, který vznikl na principu "nadpřirozené bytosti jsou mezi námi" a časem trochu zvlčel, jak si tam každý přidával tu část mytologie, co se mu líbila. Takže je tam možné hrát i potkat všechno možné od bohů přes bludičky až po beduíny sem tam je potřeba odvrátit nějakou tu děsně pekelnou hrozbu v podobě konce světa nebo povstání pokémonů. Prostě švanda, kdyžtak koukni na web, tam je to krapet rozvedené.

Oba kandidáti byli zařazeni do té obrovské hromady ke slosování a skoro bych řekl, že mají docela velkou šanci :)

Jessica řekl(a)...

Chci tam Wyrrgyho a Annu Frankovou

Bragi řekl(a)...

Já tam teda Wyrrgyho fakt nechci, sorry.
Annu Frankovou zvážím, ale malejch fiktivních holek už je tam docela dost, tak uvidím, jestli se to bude hodit.

Tere řekl(a)...

Babička z Madagaskaru!!! A Houdini!

Bragi řekl(a)...

Babičku neznám, prolustruju a uvidím. Houdini se tam skoro určitě někam vejde.